Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Δεκανίκια ανοησίας




"Παρέλαση" βουλευτών της Ν.Δ., χτες, απο το γραφείο του Κ. Καραμανλη, μαθαίνω. Δεν μας έφταναν τα σούργελα και οι πυροβολημένοι μεγάλου τμήματος της Αριστεράς, έχουμε τώρα και τους αντίστοιχους της Δεξιάς, οι οποίοι σημειωτέον την τελευταία φορά που πιάσαν το τιμόνι της εξουσίας, τα έκαναν μαντάρα, ενώ όταν βούλιαζε το καράβι, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια προκηρύσσοντας εκλογές.

Να χαρώ εγώ μάγκες και καραμπουζουκλήδες...ΝΟΤ, χαραμοφάηδες απλά, επιτηδευμένοι λαϊκιστές του χειρίστου είδους, λάτρεις της ηθικολογίας,όχι της ηθικής, φορείς φημισμένων επιθέτων και ουδεμίας πολιτικης πρωτοτυπίας, αν όχι ουσίας.

Να θυμηθώ ότι στην περίοδο 2004-09 οι δαπάνες του προϋπολογισμού αυξήθηκαν κατά σχεδόν 9% του ΑΕΠ, την ίδια ώρα που τα έσοδα μειώνονταν κατά 1% του ΑΕΠ; Να θυμηθώ ότι οι υπηρετούντες στο Δημόσιο έφτασαν τους 511.913 το 2009 από 447.520 το 2004; Ή μήπως ότι το έλλειμμα εκτινάχτηκε στο 15,6% του ΑΕΠ και το δημόσιο χρέος από το 99,8% του ΑΕΠ το 2004 στο 127,9% του ΑΕΠ.

Κοινώς, δίπλα στον βλάκα στριφογυρνάει και ο απατεώνας όπως πολύ εύστοχα έχει επισημάνει και ο Μπαλζάκ. Λυπηθείτε μας λοιπόν. Και μην παίζετε με τα νεύρα μας, ήδη κρόσσια από την επέλαση των βαρβάρων και ηλιθίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου